AK Parti'yi de mikser gibi karıştıracak!

AK Parti'yi de mikser gibi karıştıracak!

Aydın’da seçildiği partiyi yarı yolda bırakarak AK Parti’ye transfer olan Özcan, tartışmaların odağındaki isimi olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından Meral Akşener ve diğer İYİ Partilileri çıkaran Özcan AK Parti’den sadece Metin Yavuz’u takibe aldı

(HABER: İNAN GÜL)

İYİ Parti’den Belediye Başkanı seçildikten sonra hiçbir hizmet üretemediği gibi, partisinin iç meselelerine müdahale ederek birçok ilçe başkanının görevden alınmasına neden olan Kürşat Engin Özcan, sürpriz bir şekilde AK Parti’ye geçti. Üretemediği hizmetin yanı sıra başarısızlığıyla belediyenin borcuna borç katan ve beraber siyaset yaptığı arkadaşlarını kadınlarla ilişkilendirerek suçlayan Özcan, tepkilerin odağına oturmaya devam ediyor.

“YAVUZCU OLDU AK PARTİLİ OLAMADI!”

Parti değişikliği tercihi nedeniyle binlerce vatandaşın oyuna ihanet eden Özcan, şimdiden AK Partililerin hedefi haline geldi. Sosyal medyada AK Parti’ye geçişinin zarar vereceği söylemlerini doğrular nitelikte hareketler yapan Özcan, hesabından AK Parti Genel Merkezini değil de sadece Metin Yavuz’u takip ederek ‘Adamcı’ olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

“SEÇİM ÖNCESİ PARTİYE BÜYÜK ZARAR VERECEK”

Özcan’ın, AK Parti’den 3. Sıra milletvekili seçilen Metin Yavuz’u hiyerarşiyi hiçe sayarak paylaşımlarında en başa yazması ve sosyal medyada sadece onu takip etmesi parti içinde huzursuzluk yarattı. Birçok partili Özcan’ın bu hareketiyle Genel Merkezi ve teşkilat yapılanmasını hiçe sayarak bir kişiye tabi olmasının, seçim öncesi büyük zarar vereceğinin altını çizdi.

“DİKİŞ TUTTURAMIYOR”

Öte yandan Nazilli Belediyesi’ne ait web sitesinde bulunan ‘Başkanın öz geçmişi’ kısmına AK Parti’yi de ekleyen Özcan’ın MHP, İYİ Parti ve AK Parti tercihleriyle siyasi partilere ideolojik olarak değil, makam ve çıkar olarak baktığı söylemleri sahada ayyuka çıktı.

1cdb7a2e-594a-485f-9fbe-1e0c2f11614d.jpgece0523d-279c-48d8-bb04-8380d7c25a64.jpg

697db365-a700-4803-b8f2-1ca2556513dd.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler