300 kilometre yol geldi "Elmacı dede" Aydın'daki komandolara üzüm getirdi

Denizli'de yaşayan 76 yaşındaki Muhammed Yılmaz, bağlardan temin ettiği üzümleri, Aydın'ın Söke ilçesindeki 51. Komando Tugayı'na teslim etti.

Yurt içi ve yurt dışında görev yapan askerlere elma götürmesi nedeniyle "Elmacı Dede" olarak tanınan Yılmaz, bu kez üzüm götürmek için yola çıktı.

Bağlardan temin ettiği üzümleri aracına yükleyen Yılmaz, Denizli'den Söke'ye geldi. Yaklaşık 300 kilometre yol kat eden Yılmaz, üzümleri 51. Komando Tugayı'na teslim etti.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yıllardır farklı bölgelerde görev yapan askerlere elma götürdüğünü söyledi.

Komandoların Tunceli'den Aydın'ın Söke ilçesine geldiğini öğrendiğini belirten Yılmaz, "Komandolarımıza manevi destekte bulunmak için 300 kilometrelik yolu geldim. Daha önce binlerce kilometre yol kat ederek başka yerlerdeki askerlerimizin yanına gitmiştim. Şimdi de buradayım." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri