AK Parti Aydın'da "tepkili" toplantı

AK Parti Aydın Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Programa il yönetimini eleştiren bir partilinin sözleri damga vurdu.

AK Parti Aydın Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Aydın İl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Aydın Milletvekilleri, MKYK Üyesi Umut Tuncer, İl Başkanı Gökhan Ökten, il yönetimi, ilçe başkanları ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda geride bırakılan genel ve yerel seçimlerin yanı sıra önümüzdeki günlerde izlenecek yol haritası da masaya yatırıldı.

SALONDAN UZAKLAŞTIRILDI


Konuşmaların yapıldığı esnada Fesih Aydın isimli bir partilinin sözleri salonda soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ve il ilçe yönetimlerini hedef alan Aydın, yerel seçim dönemini örnek göstererek partide bazı isimlerin halktan koptuğunu ve sokakta bir karşılık bulamadıklarını savundu. Eleştirilerine sert bir şekilde devam eden Aydın, "Vatandaşa çay bile ısmarlamadınız" ifadesiyle tepkisini dile getirdi. Konuşması sıklıkla bölünün Aydın, görevliler tarafından salondan uzaklaştırıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Aydın Haberleri Haberleri