Akkentli: "CHP'yi iktidara taşımak için gövdemizi taşın altına koymaya devam edeceğiz"

CHP'li Fatih Akkentli, basın mensupları ile bir araya geldi.31 Mart Yerel Seçimlerinde Söke Belediye Başkan Aday Adayı olan Fatih Akkentli, aday gösterilmemişti. Aradan geçen süre zarfında İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ile disipline verilen Akkentli, süreci anlattı.

"KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"

Aday gösterilmemesinin ardından kimseye kırgın olmadığının altını çizen Akkentli, "Burası bizim baba ocağımız, evimiz. Genel Merkezimiz böyle uygun gördü. Benim ne Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na, ne Mustafa İberya Arıkan'a ne de başka birine kırgınlığım yok. Parti içerisinde üzüldüğümüz şeyler olabilir ama bu her aile içinde olan şeyler" dedi.

"BAŞARILAR DİLEDİĞİM İÇİN DİSİPLİNE VERİLDİM"

Disipline verilme sebebini açıklayan Akkentli, "Gerçekten çok hafif sebeplerden disipline verildik. Bakın en ağırı şu oradan anlayın. Seçimlerden önce Cumhur İttifakı adayına sosyal medyadan başarılar diledim. Bu nedenle partiden atılmak istendim. Bu süreçte benim en çok üzüldüğüm şey, verilen kararın parti sosyal medya hesabından paylaşılması" diye konuştu.

"TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Genel Merkezin verdiği karardan dolayı teşekkür eden Akkentli, "Disiplin süreci artık bitti. Şimdi kaldığımız yerden çalışmaya devam. Genel Başkanımız Özgür Özel'in öncülüğünde, olası bir erken seçimde partimizi başarıya taşımak için gövdemizi koymaya devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri