Alıcık Bayraktar'a cevap verdi

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, partisinden istifa eden eski MHP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar'ın "Şu anda mevcut ittifaklar Türk milliyetçiliğini tam anlamıyla temsil etmiyor." sözlerine yanıt verdi.

Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar partisinden istifa etmiş, Bayraktar'ın istifası Aydın gündemine bomba gibi düşmüştü. İstifası sonrası Aydın Kulis Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Bayraktar, MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ tarafından kurulan Zafer Partisi ile görüşmelerinin sürdüğünü belirtmiş, "Şu anda mevcut ittifaklar Türk milliyetçiliğini tam anlamıyla temsil etmiyor. Üçüncü bir seçenek gerekiyor mu? Evet, gerekiyor." sözleriyle MHP ve İYİ Parti'nin Türk milliyetçiliğini temsil edemediğini iddia etmişti.

"ALICIK'TAN CEVAP GECİKMEDİ"

Bayraktar'ın sözlerinin ardından Ajans Aydın Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "Arkadaşlara Allah feraset versin, memlekete burada hizmet ederken iyiydi de şu an mı kötü oldu?" dedi.

MHP'nin Türk milliyetçiliğini en iyi temsil eden kurum olduğunu söyleyen Alıcık, "Hayırlı olsun kendisi için. Türk milliyetçiliğinin adresi Milliyetçi Hareket Partisi'dir, Türk milliyetçiliğini en güzel temsil eden kurum Milliyetçi Hareket Partisi'dir, bunun en güzel örneği de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'dir. Arkadaşlara Allah feraset versin, memlekete burada hizmet ederken iyiydi de şu an mı kötü oldu? İnsanlar kendilerini götürürler, başkalarını götürmezler. Herkesin Allah yolunu açık etsin. Bugün zaten duruşuyla, bu ülkeye hizmetiyle, mazisiyle Milliyetçi Hareket Partisi'nin tavrı bellidir. Dün MHP'de genel başkan yardımcılığı yaparken, milletvekili olurken, ilçe başkanı, il başkanı, meclis üyesi olurken iyiydi de şimdi ne değişti?" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri