Altınoluk: Kadınların çektiği çileleri dile getirmeye çalışıyorum

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan salı pazarında kadın kıyafetleri satan Feridun Altınoluk, diğer tanınmış bir adıyla Bıyıklı Dudu Abla, kadın kılığına girerek eğlenceli hâlleriyle müşterilerin ilgi odağı oluyor.

(Haber: Berna TURAN)

Bıyıklı Dudu Abla olarak bilinen 68 yaşındaki Feridun Altınoluk, aslen Denizlili bir tiyatro sanatçısı. Altınoluk, "Önemli olan insanları eğlendirmek ve onlara mesaj vermek." diyerek bunu pazarcılık sektörüne de yansıtıyor.

"KADINLARIN ÇEKTİĞİ ÇİLELERİ DİLE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM"

Neden bu şekilde pazarcılık yaptığını anlatan Altınoluk, "Kadınların çektiği çileleri dile getirmeye çalışıyorum. Kadının çektiği eziyete karşı bir duyar oluşturmayı hedef ediyorum. Aynı zamanda pazarcılık sürecimde insanlarla daha samimi bir ortam oluşuyor, insanlar streslerini atabiliyor." ifadelerini kullandı.

"DİNLEMEDEN ANLAMADAN KONUŞANLAR OLUYOR"

Ters tepki gösterenlere karşı Altınoluk, "Genellikle olumlu tepkiler alıyorum. Ters tepki gösterenler zaten genellikle dinlemeden, anlamadan konuşanlar oluyor." dedi.

Birçok şehirde pazarcılık yapan Altınoluk, "Aydın’da tezgâh açmak bambaşka bir duygu. Aydın'ın kendisi kadar insanı da sıcak." diye belirtti.

"DÜNYADA KADIN OLMAK KADAR ZOR ŞEY YOKTUR"

Bu mesleği yapmanın en zor tarafından bahseden Altınoluk, "Dünyada kadın olmak kadar zor bir şey yoktur. Allah'tan şansımıza erkeğiz. Şu an bile zorlanırken gerçekten kadın olsaydık dünya bambaşka bir hâle dönüşürdü." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri