AK Parti Aydın Milletvekili Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin en büyük kültür-sanat organizasyonlarından biri olan “Türkiye Kültür Yolu Festivali” etkinliklerinin Aydın’da da düzenleneceğini bildirdi.
Türkiye’de 26 ilde düzenlenecek etkinliğin artık Aydın’da da yapılacağını açıklayan Sarıbaş, yapılacak etkinliğin kültürden sanata, ekonomiden, turizme tüm alanlarda Aydın’ı hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanıtılacağını söyledi.
Yaptığı paylaşımla müjdeyi veren Sarıbaş, şu ifadelere yer verdi;
“Kıymetli Hemşehrilerim, #Aydın’ımız için gurur verici bir gelişmeyi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye’nin en büyük kültür-sanat organizasyonlarından biri olan #Türkiye Kültür Yolu Festivali, artık Aydınımızda da düzenlenecek. Kadim tarihi, zengin kültürü ve eşsiz değerleriyle Aydın’ımız, bu büyük buluşmada hem ülkemize hem de dünyaya tanıtılacak. Festival; kültürden sanata, ekonomiden turizme şehrimizin her alanına değer katacak, sosyal ve ekonomik kalkınmamıza güçlü katkılar sağlayacaktır. Bu önemli kazanımı şehrimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kültür ve sanatın kalbi, artık Aydın’da atacak!