Aydın’da abi ve kuzenlerden kanlı dayak

Aydın’ın Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde A.G. isimli şahıs, kız arkadaşının ağabeyi ve kuzenleri tarafından darp edilip bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, A.G. kız arkadaşının abisi H.T. ile kuzenleri V.T., H.T. ve Y.O. ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

A.G., iddiaya göre H.T., V.T., H.T. ve Y.O. tarafından darp edilip bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı A.G. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüpheliler Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri