Kaza, Kuşadası-Söke kara yolu Granta mevkisinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.U. idaresindeki 48 ADS 188 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil devrildi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü R.U. ile otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin yol kenarındaki istinat duvarına çarpması ve ardından devrilmesi yer aldı.