Aydın’ın örnek muhtarı

Fatih Mahallesi Muhtarlığı, Ramazan Ayı ve Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde yaptığı çalışmalar ile takdir topluyor.

Salgın boyunca önemli projelere imza atan Efeler İlçesine bağlı Fatih Mahallesi Muhtarlığı, Ramazan Ayı’nın gelişiyle beraber ‘Askıda Ekmek’ uygulamasına başladı. Projelerde büyük emeği olan Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, mahalle sakinleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

 

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Taşçıoğlu, “Fatih Mahallesi ‘biz bize yeteriz’ dedi. Salgın başladığı günden bu yana her gün en az 50 ekmek dağıtıyoruz. Komşu mahallelerden de düzenli olarak her gün ekmek almaya gelen insanlar var” ifadelerini kullandı.

 

Örnek dayanışma yayıldı

 

Muhtar Taşçıoğlu’nun başlattığı kampanyaya STK’lar, kurumlar ve hayırsever işletmelerden de destek geldi. Uygulamaya katkıda bulunanlara teşekkür eden Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, “Türk Kadınlar Birliği yardım kolileri gönderdi. Karabulutlar Giyim 15 kişiye 100 TL değerinde çek verdi. Mahalle sakinlerimizden bir kişi, pandemi başladığında 10, yakın zamanda da 10 koli olmak üzere toplamda 20 kolilik gıda paketi yardımında bulundu. Bir başka mahalle sakinim 10 kolilik yardım gönderdi. Kızılay yardım kolileri gönderdi. Çok şükür bereketli günler yaşıyoruz. Salgın hastalık sadakayı artırdı” dedi.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri