Başkan Çerçioğlu CHP liderini karşıladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın ziyareti öncesi İzmir Adnan Menderes Halimanı’nda Özlem Çerçioğlu ve CHP heyeti tarafından karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikasti davasını Sincan'da takip ettikten sonra hava yoluyla İzmir’e geldi. Özgür Özel, Aydın ziyareti için Adnan Menderes Havalimanı’na indi.

Özgür Özel’i, İzmir Adnan Menderes Halimanı’nda Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve beraberindeki heyet karşıladı.

CHP Genel Başkanı , İzmir’in Selçuk ilçesinde başlayan ve Kuşadası’na uzanan toplamda 350 hektarlık alanın yandığı alanda incelemelerde bulunacak.

Turizm sezonuna yeni bir soluk getirmesi beklenen Aydın ve Muğla Büyükşehir Belediyelerinin ortak projesi olan deniz otobüsünün Didim-Turgutreis-Bodrum güzergahındaki ilk seferini Özgür Özel gerçekleştirecek.

Öte yandan Özel, açılış töreninden önce İzmir'in Selçuk ilçesi ile Aydın'ın Kuşadası ilçesi sınırındaki Arvalya mevkisinde çıkan orman yangınından etkilenen vatandaşları da ziyaret edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri