Başkan Kaya’dan bir hizmet daha

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya Hürriyet Mahallesinde yapımına başlanılan tren yolu yaya alt geçidinin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

TCDD işbirliği ile yürütülen tren yolu yaya alt geçidi çalışmalarına katılan Başkan Kaya, gece geç saatlere kadar çalışma alanında yetkililerle birlikte çalışmaları yakından takip etti. Başkan Kaya’ya Başkan Yardımcıları Metin Korucu, Polat Tanrıkulu ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldızer’de eşlik etti. Kısa sürede tamamlanması beklenen çalışma ile birlikte tren yolunun altından Hürriyet Mahallesi Namık Kemal Caddesi’ne ulaşan dört metre derinliğinde, beş metre uzunluğunda, içerisinde engelli çıkış rampasının da olacağı alt geçit hizmete girmiş olacak. Bu noktadan vatandaşların güvenli bir şekilde geçerek ev ve işyerlerine ulaşması sağlanacak.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ”

Alt geçit çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Hürriyet Mahallemize hizmet verecek olan tren yolu yaya alt geçidimizin yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Tren yolunun altından Namık Kemal Caddesi'ne, dört metre derinliğinde, beş metre uzunluğunda, içerisinde engelli çıkış rampasının da olacağı yeni alt geçidimiz ile birlikte başta çocuk, engelli ve yaşlı vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçişlerde daha güvenli bir şekilde ev ve iş yerlerine gidebilecekler. Vatandaşlarımızın güvenliği en önemli önceliğimiz. Devletimizin de desteği ile İncirliovamızı çok daha güzel imkan ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Tren yolu alt geçit çalışmamızın yapımında emeği geçen, TBMM KİT Komisyonu Başkanımız ve AK Parti Aydın Milletvekilimiz Sn. Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilimiz Sn. Seda Sarıbaş, AK Parti Aydın Milletvekilimiz Sn. Ömer Özmen'e, TCDD ve devletimizin tüm ilgili kurumlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri