Bu atama kararı birilerini üzer!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Millet İttifakı adayı olması beklenen Kemal Kılıçdaroğlu için bir grup oluşturuldu. 'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' adlı grubun Aydın İl Koordinatörü tanınmış isim oldu. 

2023 seçimlerinde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu yanıtını ararken, CHP cephesinden flaş bir hamle geldi. Görünen adaylar arasında en güçlü isim olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğu için 'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' adlı bir grup oluşturuldu. 

"TOPLANTIYA KILIÇDAROĞLU'DA KATILDI"

Öte yandan 'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" il ve bölge koordinatörleri Ankara'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'da katıldı. Resmi adaylığı henüz açıklanmayan Kılıçdaroğlu için çalışmaya başladıklarını belirten 'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' örgütlenmesinden sorumlu Ahmet Nazif Yücel, "Bu memleketin insanları için bir yola çıktık, başaracağız" ifadelerini kullandı. 

"SAATÇİ AYDIN KOORDİNATÖRÜ OLDU"

Dikkat çeken oluşumun Aydın İl Koordinatörlüğüne ise Eski CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi getirildi. Saatçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "25 Haziran 2022 itibariyle Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Aydın İl Koordinatörü olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri; bugün itibari ile Türkiye'nin tamamında örgütlenmesini tamamlayarak resmi olarak kurulmuştur. Biz yola çıktık... Bize katılın ! Geliyor Gelmekte Olan!" ifadelerine yer verdi. 

"ÇANKIR'IN ETKİSİZLİĞİNİ KAPATACAK"

CHP'nin tecrübeli isimlerinden olan ve İl Başkanlığı yaptığı dönemde başarılı işlere imza atan Hikmet Saatçi'nin atanması CHP'de farklı yorumların da ortaya çıkmasına neden oldu. Saatçi'nin, Millet İttifakı olarak iktidar ateşinin yakıldığı günden bu yana sahada tüm ekipleriyle birlikte çalışan İl Örgütünün aksine, işletmesinden dışarı çıkmayan ve telefonlarına ulaşılamayan mevcut İl Başkanı Ali Çankır'ın oluşturduğu olumsuz havayı, sahada vatandaşla temas ederek ve seçim sürecine kadar kuracağı ekiple ses getirecek çalışmalar yaparak bertaraf etmesi bekleniyor.

Ayrıca, atama kararının ardından bazı parti üyelerinin yaptığı, 'Bu kararı birilerini üzer' yorumuyla Ali Çankır'ı işaret ettiği öne sürüldü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri