Bu gidişat iyi değil!

İnan Gül yazdı.

Türkiye gündemi bu aralar Sedat Peker’in paylaştığı videolar üzerine kuruluyor. Yurt dışında çektiği videolarda yaptığı açıklamalar ülkemizde birçok soru işaretine neden oldu. 
*
Tabi yapılan yorumlarda bu videoların ‘Pelikancı’ grup olarak bilinen kişiler tarafından organize edildiği söyleniyor. Ne kadar doğru bilemem ama AK Parti içerisinde ciddi çatlaklar olduğu aşikar. 
*
Genel Merkez nezdinde ‘Erdoğan sonrası’ için güç savaşları gün geçtikçe artıyor. 
*
Ancak bu çatışmalar süreçte sadece AK Parti’ye kan kaybettiriyor. Bu gidişle Erdoğan sonrasına AK Parti kalmayacak, kırk parçaya bölünecek. 
*
Erdoğan gücünün son damlasına kadar partisini ayakta tutmaya gayret ediyor. Ancak arkasından çevrilen oyunlar, sadakatsiz partililer ve cebini doldurmanın peşinde olanlar onun bu çabasını yerle yeksan ediyor.
*
Gün geçtikçe AK Parti içerisinde peş peşe olumsuzluklar artıyor. Tayyip Erdoğan’ın ilmik ilmik işlediği ve ömrünü adadığı AK Parti’de işler hiç iyi gitmiyor. 
*
Önümüzdeki genel seçimlerde hangi kriterlere göre adaylar belirlenecek bilmiyorum ama öncelik, ‘Ahlaklı, namuslu, Allah korkusu olan ve sadakati tartışılmayacak’ isimler olmalı. 
*
Peki var mı böyle kişiler, elbette vardır. Ama para babalarından, şatafatlı yaşam süren, çevrem çok diyen ancak boş teneke olanlardan fırsat kalmaz. 
*
İcralık olan, zimmetine para geçirdiği öne sürülen ve ahlaki olarak yaşamı tartışılacak isimlerin milletvekili olmasına dur denilmeli bence. 
*
Yoksa bu kişiler milleti temsil etmeye değil, kendilerini ihya etmeye gidecektir Ankara’ya.
*
AYDIN özelinde konuşacak olursak bir Söke meselesi var ki sormayın gitsin. 
*
Genel Merkez kulaklarını kapatmış, gözlerini yummuş adeta üç maymunu oynuyor sanki. 
*
Arkadaş, bu kadar olayların bir tanesi size ulaşmıyor mu..? 
*
Geçenlerde sahte hesap olduğu belli olan bir mailden gelen e-posta midemi bulandırdı. Gayri ahlaki ilişkiler almış başını gidiyor. 
*
İsim isim yazılarak anlatılan bunca şeyi okuyunca neye uğradığımı şaşırdım. Çocuk aldırma iddiaları, şantaj iddiaları.. 
*
Gelen e-posta da çocuk aldırıldığı öne sürülen doktorun ve hastanenin adı açıkça belirtilmiş. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama bununla ilgili bir disiplin soruşturması oldu mu acaba..? 
*
AK Partili bir vekilin diğer vekili küçük düşürmek ve itibarını sarsmak için kurduğu öne sürülen düzeni duyunca vay be dedim. 
*
Alınan ses kayıtları, şikayetçi olma ben senin işini hallederim dediği iddia edilen vekil. Ben şikayetçi olursam ticaretim biter diyen iş adamı. Gerçekten şaşırmamak elde değil. 
*
Ama AK Parti Söke’de ki skandallar zinciri saymakla bitmez. Önümüzde ki günlerde konuyla alakalı ciddi haberler yapılacağı söyleniyor. 
*
Genel Merkez duruma el atmazsa, yakın zamanda ulusal medya bu haberler ile çalkalanabilir. 
*
Recep Tayyip Erdoğan gecesini gündüzüne katarak çay kaşığı misali toplamaya çalıştığı oyları, bu teşkilatlar kepçeyle veriyor. 
*
Bir dahaki genel seçimde aday adayı olamayacak kişiler, Erdoğan’ın emeklerini tek tek çalıyor. 
*
Bu gidişle AK Parti’nin Aydın’da 2 vekil çıkarması hayal olacak…
*
Yazımı Erdoğan’ın şu sözüyle bitirmek istiyorum. ‘Hiç kimsenin, seçimlerin ortaya çıkardığı tablodaki konumunu, sorumluluk üstlenmek yerine sistemi kilitlemek için kullanmaya hakkı yoktur.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri