Büyükşehir heyeti Söke'nin Aslanyaylası ve Sofular Mahallelerindeydi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun büyük önem verdiği "Büyükşehir Sahada" projesi için harekete geçen bürokratlar, Söke’nin Aslanyayla ve Sofular Mahallelerini ziyaret etti.

'Büyükşehir Sahada' projesinin yeni çalışmasına Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanı Abdullah Memiş, Fen İşleri Daire Başkanlığı Mühendisi Akif Dinç, ASKİ Söke Sorumlusu Malik Tansık, Aydın Büyükşehir Belediyesi AYKOME Sorumlusu Dursun Evren katıldı. 

Söke’de devam eden yatırımlarla ilgili mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Büyükşehir bürokratları, geleceğe dönük yatırımlarla ilgili de bilgi verdi.

BÜYÜKŞEHİR HEYETİ İLK OLARAK ASLANYAYLASI SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Söke’nin Aslanyaylası Mahallesi’ne gerçekleştirilen ziyarete Mahalle Muhtarı Vekili Kadir Şahan ve mahalle sakinleri katıldı. Büyükşehir heyeti, Aslanyaylası'na yapılan yatırımları anlattığı vatandaşların isteklerini de dinledi. Aslanyaylası Muhtar Vekili Kadir Şahan, "Özlem başkanımıza teşekkür ederiz mahallemiz küçük bir mahalle bizleri ziyarete gelen yöneticilerimize teşekkür ederiz. İsteklerimizi ilettik kısa süre içinde çözülecektir.” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR SONRAKİ DURAĞI SOFULAR MAHALLESİ'YDİ

Sofular Mahalle Muhtarı Erday Behit ve mahalle halkının katıldığı ziyarette mahalle halkı büyükşehir bürokratlarını yoğun ilgi ile karşıladı. Samimi bir ortamda geçen toplantıda heyeti dikkatle dinleyen vatandaşlar beklentilerini de anlattı.

“BİR YERDE HİZMET VARSA ORADA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VARDIR.”

Sofular Mahallesinde Büyükşehir heyetini yoğun bir kalabalık karşıladı. Akkentli, karşılama esnasında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden mahalleli bir vatandaş için başsağlığı diledi. Akkentli “Özlem başkanımızım selam ve sevgilerini getirdik.  Mahallemizin başı sağolsun evladının en mutlu gününde Muharrem abimiz aramızdan ayırıldı. Mekanı cennet olsun. Kalabalık karşılamanız için teşekkür ederim. Atatürkçü çağdaş demokrat cumhuriyet sevdalısı sofular halkına hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Sizler bizim en büyük dayanağımızsınız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi.

Vatandaşlar ise ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirtip isteklerini ilettikten sonra “Bir yerde hizmet varsa orada Özlem Çerçioğlu vardır. Özlem Başkanımız başımızın tacı" dediler. 

Mahallede otursan Şerif Serbes ise, "Akçakaya Mahallesinden Helvacılar mahallesine gelen yolu yıllardır kimse yapamamıştı bu yolumuzu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu düzenleyerek asfalt döktü kendisine çok teşekkür ediyoruz üreticileri çok faydası oldu köyümüze çok faydası oldu arıcılara çok faydası oldu şimdi de o yolumuzda düzenlemek istiyoruz sözünü aldık başkanımıza kısa sürede yapacağını biliyoruz Allah onlar razı olsun" diye konuştu.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri