CHP Aydın iktidar hedefine kilitlendi

Birlik ve beraberlik havasında gerçekleştirilen CHP Aydın İl Danışma Kurulu toplantısına milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer, ilk genel seçimde CHP’nin iktidar olacağını söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile program başladı. Ardından kürsüye çıkan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, partililere seslendi. Birlik ve beraberlik mesajları veren CHP İl Başkanı Saatçı, “Bizler hiçbir zaman kolay olana talip olmadık. Hep zor olanın peşinden koştuk. Hedeflerimizin ve hayallerimizin yolundan bir an olsun ayrılmadık. Karamsarlığa kapılmadık, umudumuzu her daim diri tuttuk. Yerel seçimlerde başta Aydın Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere 13 ilçe belediyesini kazanırken 14 ilçemizde meclis çoğunluğunu alarak büyük bir başarı yakaladık.” diyerek yerel seçimde elde edilen başarıdan dolayı tüm partilere teşekkür etti.

İl Başkanı Saatçı’nın ardından kürsüye çıkan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çıktı.

Alkışlar ve sevgi gösterileri eşliğinde kürsüye çıkan Başkan Çerçioğlu, tasarruf tedbirleri hususuna değindi. Başkan Çerçioğlu, bu tedbirler kapsamında belediyelerin kreş açamamasının doğru olmadığını belirterek AK Parti iktidarına seslendi. Özellikle belediyelere yönelik tasarruf tedbirleri başlığı altında belediyelerin kreş bile açamamasının gerçekten çok üzücü olduğunu vurgulayan Başkan Çerçioğlu, “Bu tasarruf tedbirleri ülkemizde gerekli mi gerekli. Ama kreş için geçerli olmamalı. Buradan iktidar partisine tekrar seslenmek istiyorum. Eğitimden tasarruf olmaz. Geleceğimiz, çocuklarımız, gençlerimiz ve yarınlarımız için. Ama biz Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, asla bu tasarruf tedbirlerinin arkasına sığınmayacağız. Tüm gücümüzle hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Öte yandan divan kurulu üyesi ve İl Yöneticisi Aytaç Toker'de, seçim dönemindeki başarılı sandık çalışmaları noktasında tekrar tebrik edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri