CHP'nin gençliği Kılıç'a emanet

CHP Aydın İl Gençlik Kolları’nın 17. Olağan Kongresi bugün görkemli bir törenle gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimde Sosyal Kılıç, CHP Aydın İl Başkanı seçildi.

Efeler’deki Şükran Güngör Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçe belediye başkanları, CHP Aydın İl Başkanı ve çok sayıda partili katılım sağladı.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı’nın divan başkanı olduğu kongrede, davetli belediye başkanları konuşma yaptı.

Büyük alkışlarla kürsüye çıkan Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptığı konuşmasında önceki Başkan Mustafa Dinç ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederek; “Bu zamana kadar sevgili Mustafa başkanımız ve yönetiminin göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve kutluyorum. Yeni seçilecek olan başkanımızı ve yönetim kurulunun da başarılarının devamını diliyorum. İyi ki varsınız. Hepiniz sağ olun, var olun” dedi.

Tek listeyle gidilen CHP Aydın İl Gençlik Kolları’nın 17’nci Olağan Kongresinde başkanlığa Sosyal Kılıç seçildi.

KILIÇ’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

CHP Aydın İl Başkanı Sosyal Kılıç'ın yönetim kurulu listesi ise şu şekilde oluştu:

Ebru Aksünger, Anıl Alpnar, Meriç Altay, Volkan Bacakoğlu, Meral Boruzan, Yakup Çevik, Şefik Alp Çerçioğlu, Mehmet Çıtak, Taylan Deveci, Nergis Gül, Burak Fırat Sefik, Ceren Sevgili, Can Şenyurt, Deniz Şimşek, Fatma Yıldız ve Ferda Taştan.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri