DİDİM’DEN BODRUM'A DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİ BAŞLADI

Deniz otobüsleri 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda hizmete başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyeleri işbirliğiyle gerçekleştirilen projeyle Didim ve Bodrum arasında deniz otobüsü seferleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı törenle başladı. Deniz otobüsleri her gün Didim, Turgureis ve Bodrum arasında karşılıklı olarak 3 sefer yapacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Didim Marina’da feribot seferlerinin açılış törenine katıldı. Programa CHP Aydın Milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “CHP’li belediyelerin zorlukları vardır ancak mazeretleri yoktur. Hizmetin en iyisini sunarlar." açıklamalarındabulundu.

Bugün Kabotaj Bayramı, her türlü limancılık hizmetlerinin kendi kontrolünde bulunduğunun ilanı olduğunu ifade eden Özgür Özel, "Bu önemli günü coşkuyla ve minnetle kutluyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesinin Patnos ile karşılıklı başlattığı deniz seferlerine güzel bir girişim olmuş." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri