Gazi Astsubaydan Anlamlı Sünnet Töreni: Hem Gurur Hem Mutluluk Yaşandı

Mardin ve Bingöl’de terör örgütüne yönelik operasyonlarda üç kez yaralanan, uzun süren tedavi süreçlerinin ardından görevine dönen Gazi Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferhat Akgül, Jandarma Teşkilatı'nın 186. kuruluş yıl dönümünde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Akgül, 7 yaşındaki oğlu Mithat ve 4 yaşındaki oğlu Murat için sünnet töreni gerçekleştirdi.

Girne Mahallesi'ndeki evlerinin önünde halaylar ve zurnalar eşliğinde yapılan törene vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Akgül ailesinin mutluluğunu paylaşmak için jandarma ekipleri de etkinlikte yer aldı. Şehir merkezinden başlayan sünnet konvoyuna jandarma motorize ve trafik timleri eşlik etti. Sirenler eşliğinde ilerleyen konvoy, vatandaşların alkışları arasında düğün salonuna ulaştı.

Etkinlik sonunda duygularını dile getiren Ferhat Akgül, “Bu anlamlı günde yanımızda olan herkese, özellikle mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hem oğullarım hem de ailem adına büyük bir gurur yaşadık,” dedi.

Sünnet töreninde Akgül’ün eşi Gülşah Akgül de konuklarla yakından ilgilenerek, çocuklarının bu özel gününü paylaştıkları için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri