Halı saha tutkunlarını buluşturuyor

Efeler’de ilk kez düzenlenen futbol ligi organizasyonunun mimarı olan Volkan Demirci, sosyal yaşantısı ve kendi ismini verdiği Volkan Demirci Pro Lig’in ardından yeni bir turnuvaya daha imza attı.

Aydın’da düzenlediği halı saha turnuvalarında adından sıkça söz ettiren ve son olarak “Volkan Demirci Pro Lig” ile büyük ses getiren bir çalışmaya imza atan Volkan Demirci, sporseverler tarafından takdir ediliyor. 

 

Başta Efeler olmak üzere birçok ilçeden talep gelmesi üzerine harekete geçen Demirci, Pro Lig’in ardından bir alt kademe olarak belirlediği ve 8 takımın katıldığı “Zeybek Halı Saha Ligi” organizasyonunu hayata geçirdi. 

 

2 TAKIM PRO LİG’E YÜKSELECEK

 

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Ticaret Odası İlkokulu halı sahasında düzenlenen turnuvaya Aydınlı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Turnuvaya başvuru yapan onlarca takım arasından seçilen 8 takım bir üst lige yükselebilmek için kıyasıya mücadele edecek. 

 

Amacının Ege Bölgesi’nde organizasyonlar düzenlemek olduğunu söyleyen Demirci, “Bugüne kadar birçok farklı turnuvaya imza attık. Son olarak en büyük hayalim olan Pro Ligi hayata geçirdik. Sporseverler büyük ilgi gösterdiler. Kontenjan dolduğu için birçok takımı Lig’e alamamıştık. O nedenle yeni bir turnuva düzenlemeye karar verdim. Zeybek Halı Saha Lig’inde mücadele edecek 8 takımdan en çok puanı toplayan 2 takım Pro Lig’e yükselecek” dedi. 

 

İşte o takımlar:

 

İkizler Erkek Kuaförü, Arzular FC, Vet Zir FK, Gökbörü FC, Ultras, Sarı Zeybek, Torlak City, Malazgirt FC.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri