Helal olsun Hakan Başkan!

Ünlü gurme Ayhan Sicimoğlu, ‘Yol üstünde Çine köftesi yemeyin’ çağrısı ile yaptığı paylaşımın ardından yüzlerce tepki mesajı almıştı. Sicimoğlu, Hakan Ülken’in araya girmesiyle ilgili Çinelilerden özür dilediği bir videoyu paylaştı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’in görüştüğü Sicimoğlu, kötü bir örnek nedeniyle tüm sektörü kötülemenin hata olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabından ‘özür’ açıklaması yayınlayan Sicimoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Çine ilçesi sakinleri ve Aydınlılar;

Bir özür borcum var ve bir yanlış anlaşılma borcum var. Onu hemen anlatayım müsaade ederseniz. Bir köfte muhabbeti oldu ve sıktı bu muhabbet tabi.

Beni sırasıyla dolaylı olarak Belediye Başkanı ve bugün de Ticaret Odası Başkanı bey, çok kibar bir bey aradılar, üzüldüklerini söylediler. Evet, başımdan çok kötü bir köfte macerası geçti ve bunu yayınladım. Yayınladım fakat gelen bir mesajda, “Abi iyi de o işte çalışan yüzlerce kişiyi de töhmet altında bıraktın ve zarar verdin” dedi. Haklı bir yazı, hemen kaldırdım paylaşımı ama okuyan okudu tabi. Sizden özür diliyorum ama bu özürüm o köfte hakkında düşüncelerimi değiştirmez. Ama bunu düzeltmek için bir fırsat doğdu. Hem belediye başkanı ve hem de Ticaret Odası Başkanı beyler. Seve seve daveti kabul ediyorum. Güzel, olması gereken bir Çine Köftesi… Emrinize amadeyim. Geleceğiz, güzel bir köfte yiyeceğiz. Güzel Aydınlılar ve güzel Egeliler için her zaman hazırız.”

“RAHATSIZLIĞI VE HASSASİYETİMİZİ BİLDİRDİM”

Ayhan Sicimoğlu ile görüştüğünü ve yanlış anlaşılmanın düzeltilmesi için tüm gerekli adımları atacaklarını dile getiren Ülken, Sicimoğlu’nu Çine Köftesi yemeye davet etti. Ülken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çine Köftemizin Ayhan Sicimoğlu’nun talihsiz bir açıklamasıyla gündeme gelmiş olması hepimizi derinden üzmüştür. Sayın Sicimoğlu ile bizzat telefonda görüştüm, kendisi ile söylemleri hakkında istişarede bulunduk. Şehrimizde oluşan rahatsızlığı ve hassasiyetlerimizi ilettim. En kısa sürede, uygun bir zamanda kendisi ile birlikte Çine Köftesi yiyip, bu ürünlerimizi nasıl daha iyi tanıtırız diye istişarelerde bulunacağız. Başta Çine Köftemiz olmak üzere tüm değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri