İncirliova’da Cumhuriyet coşkusu engel tanımadı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde klip çekimi için bir araya gelen koca çınarlar ve engellilerin Cumhuriyet coşkusu herkesi mest etti.

İncirliova’nın Yazıdere Mahallesi’nde faaliyet gösteren Özel AY&SU Bakım Merkezi’nde kalan koca çınarlar ve engelliler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yayınlanmak üzere özel bir klip çekimi gerçekleştirdi. Yazıdere Mahalle meydanında gerçekleşen çekimler renkli görüntülere sahne olurken, çekimlere mahalle muhtarı Davut Noyan ve mahalle sakinleri de eşlik etti. Klip için özel hazırlanan bakım merkezi sakinleri, çekimler boyunca ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak çalan marşlara eşlik etti. Klipin sonunda mahalle meydanında bulunan Atatürk büstüne kırmızı güller bırakan koca çınarlar ve engelliler hem hep beraber Cumhuriyet coşkusunu yaşadı hem de eğlenceli zaman geçirerek moral depoladı.

CUMHURİYET COŞKUSU İLE MORAL DEPOLADILAR

Özel AY&SU Bakım Merkezi sorumlusu Arzum Korkmaz klip çekimlerine ilişkin açıklamasında, “Bakım merkezi sakinlerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu daha özel bir hale getirmek, yaşlılarımız ve engellilerimizin hem morallerini yükseltmek hem de sosyal faaliyetlere katılımlarını arttırmak amacı ile güzel bir klip çekimi gerçekleştirdik. Çekimler boyunca hem bizler hem bakım merkezi sakinlerimiz hem de Yazıdere Mahallemizin güzel insanları çok eğlendik. Çekimlerin yapılmasında bizlere destek olan başta İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya olmak üzere İncirliova Belediyesi Basın Birimi ekibine, bakım merkezimiz ve mahalle sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri