İzmir-Aydın otoyolunda kaza: 1 ölü, 3 yaralı

İzmir-Aydın Otoyolu’nda lastiği patlayan bir araca ve yardım için duran başka bir araca seyir halindeki otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde İzmir-Aydın Otoyolu’nun Işıkkent Gişeleri mevkiinde meydana geldi. Mustafa Ateş idaresindeki 35 BUE 495 plakalı otomobilin lastiği seyir halindeyken patladı. Bunun üzerine Ateş, aracını emniyet şeridine çekti. Aynı istikamette ilerleyen 35 BHR 804 plakalı otomobil de lastiği patlayan araca yardım etmek için durdu.

Bu sırada, Aydın’dan İzmir yönüne seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 T 81209 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak emniyet şeridinde park halindeki araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri takla attı.

Zincirleme kazada sürücü Mustafa Ateş olay yerinde hayatını kaybederken, diğer araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri