Yangın, dün gece saatlerinde Karacasu ilçesine bağlı Çamarası Mahallesi’nde meydana geldi. Bir evden duman ve alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ve çevredeki vatandaşların müdahalesiyle evde mahsur kalan Mehmet Çınar, eşi Meryem Çınar ve oğulları Tayfun Çınar binadan çıkarıldı.
Yangında vücutlarında ciddi yanıklar oluşan 3 kişi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Meryem Çınar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Hastanede tedavi altına alınan Mehmet Çınar ve Tayfun Çınar’ın hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.