Kurşun yağdırmıştı.. İşte istenen ceza

Aydın'da geçen 4 Mart tarihinde otomobiliyle eski kız arkadaşının yolunu keserek kurşun yağmuruna tutan Suat Teke'ye ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

Olay, 2020 Mart ayında Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Ata Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisi gibi polis olan eski kız arkadaşı Hatice Büşra Çetinkaya ile görüşmek için Aydın'a gelen Suat Teke olumsuz yanıt alınca, genç kız ve annesinin bulunduğu araca kurşun yağdırmıştı. Vücuduna isabet eden 8 kurşun ile hayatını kaybeden Çetinkaya göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlanmıştı. 

"BİR ANLIK SİNİR İLE YAPTIM"

Genç kıza kurşun yağdıran Teke hakkında  Aydın Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan 6 sayfalık iddianame Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, sanık Teke için TCK'nın 'tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak suçundan' 5 yıla kadar hapis ve 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan da 20 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi.

Öte yandan olayı bir anlık sinir ile gerçekleştirdiğini ve pişman olduğunu belirten Teke'nin Çetinkaya'ya olaydan önce attığı mesajda 'Çok yakın zamanda patlatacağım bombayı, hadi bakalım hazır ol' ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri