Ökten'den CHP milletvekillerine yaylım ateşi

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, CHP Aydın Milletvekillerinin “AK Parti Aydın’a 22 yıldır hizmet etmedi” sözlerini değerlendirdi.

(Haber: İnan GÜL)

Ökten, CHP milletvekillerinin kente yapılan birçok hizmeti görmezden geldiğine vurgu yaparak, “Bakın 15 gün sonra Aydın-Denizli otoyolu trafiğe açılacak. Huzurevi inşaatımız devam ediyor. Şehir Hastanemiz, yılbaşından hemen sonra açılacak inşallah. İl Emniyet Müdürlüğü binamız için ihale süreci hazır.

Yani bakın Adnan Menderes Barajından tutunda, Sarıçay Barajına kadar birçok yatırım yaptık. 17 ilçedeki sağlık ve spor alanındaki yatırımlarımızı herkes biliyor. Şimdi stadyum için de gerekli çalışmayı tamamladık. Kısacası, CHP’li milletvekilleri bunlara baksın” dedi.

“ÖNCE AYDIN’DA 15 YILLIK DÖNEMLERİNE BAKSINLAR”

Öte yandan Aydın’ın yerel yönetimler açısından 15 yıldır elle tutulur bir hizmet yapmadığını dile getiren Ökten, “Kentin birçok yerinde hala alt yapı sorunu var. Bazı ilçelerde insanların içme suyu sıkıntısı var. CHP’li milletvekilleri bunları da konuşsun. Bu ilçelerde insanlar su içecek, yemek yapacak su bulamıyorlar bazen. Bakın şehir hastanesinin yolunu yapacaklardı, onu da biz yaptık.

“BORÇ EDEBİYATI YAPIYORLAR”

Yerel seçimlerin hemen ardından CHP’li belediyelerin söz verdiği projeleri yakından takip ettiklerini belirten Ökten, “Daha seçildikleri ilk günden itibaren borç edebiyatı yapmaya başladılar. Bakın, bugüne kadar yapmadılar, bundan sonra da o projeleri yapmayacaklardır. CHP’li başkandan görevi devralan CHP’li başkan da bunlara dahil” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri