Rektör Kent ve kurmayları çalışmaları yerinde inceledi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, merkez kampüste incelemelerde bulundu. Rektör Kent, güvenliğin artırılması için gereken adımların atıldığını ve yeni akademik yıl yetiştirileceğini söyledi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ile birlikte Merkez Kampüs’te incelemelerde bulundu.

“İLK OLARAK YANGIN BÖLGESİNE GİTTİ”

Kampüste bulunan su depolarında çıkan ve kısa sürede kontrol altına alınan yangın hakkında konuşan Rektör Kent, böyle bir durumun tekrar yaşanmamasını temenni ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. İlk andan itibaren bölgeye gelen Kent, soğutma çalışmalarını yakından takip etti.

“YENİ AKADEMİK YILA YETİŞECEK”

Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Kamertap Cırık’tan kampüs alanı içinde yer alan doğu kapısı ve helikopter pisti alanı ile ilgili devam eden çalışmalar hakkında da bilgi alan Rektör Kent, kampüs güvenliğinin arttırılması için gereken adımların atıldığını ve yeni akademik yıla yetiştirileceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri