Denizli’de yaşayan Mustafa K, sosyal medya üzerinden tanıştığı M.S’nin Hürriyet Mahallesi’ndeki evine gitti. Bir süre evde bulunan kişilerle vakit geçiren Mustafa K, daha sonra M.S. ve evdeki diğer kişiler tarafından darbedildiğini, cep telefonu, cüzdanı ve araç anahtarının alındığını iddia ederek polise şikayette bulundu.
İhbar üzerine çalışma başlatan İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Melisa S, Emrah V, Kemal S, Fecri S, Osman Berk O, Muhammet D, Namık K. ve Fuat Z.K’yi gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Melisa S, Emrah V, Kemal S, Fecri S, Muhammet D, Namık K. ve Fuat Z.K. tutuklandı.
Osman Berk O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Cezaevine giderken dikkat çeken söz
Tutuklanan şüphelilerin adliyeden çıkarılarak cezaevine sevk edildiği sırada söyledikleri sözler dikkat çekti.
Tutuklulardan birinin, “Çok kısa bir aradan sonra görüşeceğiz” dediği öğrenildi. Bu sözler çevrede bulunanlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.