Tutuklandılar ama akıllanmadılar “Bir süre filme veda”

Aydın'ın Efeler ilçesinde uyuşturucu kullanımı ve ticaretin yapıldığı tespiti üzerine operasyon düzenledi. Şüphelilerden A.B., ve O.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan 2 şahıs adliye çıkışındaki pişkin sözleri pes dedirtti

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Efeler'de büyük bir operasyon düzenledi. Uyuşturucu kullanımı ve ticaretine yönelik yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında 6 kişiye uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapılırken 3 kişi adliyeye sevk edildi.

KISA BİR ARA

Hâkim karşısına çıkan 3 kişiden A.B., ve O.Y., tutuklanarak cezaevine gönderilirken adliye çıkışında kameralara karşı " Bir süre filme veda. Kısa bir ara" sözleri ise izleyenlere bu kadarına da pes dedirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri