Vali Canbolat vatandaşları uyardı

İzmir’in Selçuk ilçesinde başlayan ve Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki ormanlık alana sıçrayan yangın henüz kontrol altına alınamadı.

Söndürme çalışmaları devam ederken Aydın Valisi Yakup Canbolat bölgeye hareket ederek çalışmaları yerinde inceledi. Yangının rüzgarın etkisiyle yayıldığını belirten Vali Canbolat, "Tüm ekiplerimizle bölgedeyiz. Yangını kontrol altına almak için uğraşıyoruz" diye konuştu.

Pamucak mevkiinde saat 17.00 sıralarında başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgede havadan ve karadan söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangının ilk anından itibaren bölgeye gelen Aydın Valisi Yakup Canbolat, çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

“ŞEHRİN BAŞKA YERLERİNE GİTSİNLER”

Vali Canbolat yangına ilişkin yaptığı ilk açıklamasında, "Ekiplerimizle sahadayız. Müdahaleye çalışıyoruz. İnşallah yangını kontrol altına alacağız. Yangına yakın yerde oturan vatandaşlarımızdan özellikle dumandan etkilenmemeleri için şehrin başka noktalarına gitmelerini talep ediyoruz. Ayrıca Selçuk ve Kuşadası yolunu da trafiğe kapattık. Şu ana kadar bize gelen her hangi bir can kaybı bulunmuyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri