Vali Varol otobüs terminalinde yolcular ve görevli personelle bir araya geldi

Aydın Valisi Dr. Osman Varol, şehirlerarası otobüs terminalinde yolcular ve görevli personelle bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Aydın Valisi Dr. Osman Varol, Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ziyaret ederek yolcular ve görevli personelle bir araya geldi. Günün her saatinde vatandaşların seyahatlerine ev sahipliği yapan terminalde incelemelerde bulunan Vali Varol, yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. Terminalde bulunan yolcularla sohbet eden Varol, vatandaşlara iyi yolculuklar diledi.

Terminalde görev yapan personelle de bir araya gelen Vali Varol, çalışanlara görevlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri Haberleri