Yunus Timleri suçlulara nefes aldırmıyor

Aydın’da yunus ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 35 şüpheli ile 5 hırsızlık şüphelisi suçüstü yakalandı. Çalışmalarda uyuşturucu ve çok sayıda silah da ele geçirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri, yaptıkları çalışmalarda suça ve suçlulara geçit vermiyor. 

Yapılan çalışmalar kapsamında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan 10 yıl 3 ay 20 gün, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 35 aranan şüpheli yakalandı.

Bu denetimlerde toplam 8 kişiden değişik miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 ruhsatsız tabanca, 26 fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Öte yandan yapılan ihbarlar üzerine motosikletli polis timlerinin müdahale ettiği olaylarda, 5 hırsızlık şüphelisi suçüstü yakalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri