102. yılda 102 uçurtma gökyüzünü renklendirdi

102. yılda 102 uçurtma gökyüzünü renklendirdi

CHP Aydın İl Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Proje Grup Çalışmaları kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla uçurtma şenliği düzenledi.

CHP Parti Okulu Proje Grup Çalışmaları kapsamında düzenlenen etkinlik CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan tarafından düzenlendi. Bağarası Stadı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Mehmet Zeylan, Dursun Evren, Aydın Büyüşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli , CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Üyesi Arife Çevik , CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, CHP Söke Başkan Yardımcıları Nurşen Tunç, Aylin İşgören,  CHP Söke Yönetimi, Söke ve Bağarası'nda çeşitli eğitim kurumlarında eğitim alan öğrenciler ve aileleri bir araya geldi.

Çocuklar ve aileleri farklı bir gün yaşarken, etkinlik  renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yılı dolayısıyla 102 uçurtma gökyüzünde nazlı nazlı süzülürken,  çocuklar doyasıya eğlendi.

ZEYLAN: "ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ İSTEDİK"

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, çocarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Parti Okulu Sosyal Sorumluluk Projesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nın 102. Yılında 102 çocuğumuza uçurtma sloganıyla yola çıktık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bağarası'nda projeye katkıda bulunan Muhtarımız Esat Arıcı'ya, öğretmenlerimize, maddi manevi destek olan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. 23 Nisanların içlerinin boşaltılması sadece resmi törenle geçiştirilmesi bizleri çok rahatsız ediyor. Törenler dışında çocukların gönüllerince eğlenmesini istiyorduk. Amacına ulaşan çok keyifli bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

ÖZCAN:"BİZ HAYATA DOKUNAN PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan da, bayramı bayram coşkusunda yaşadıklarını belirterek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nın 102. yılını çok güzel bir etkinlikle kutluyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Proje Grupları çalışmalarından bir tanesini daha hayata geçirdik. 23 Nisan'ın 102. Yılında 102 uçurtmayla çocuklarımızı buluşturduk. Çok mutluyuz. Proje ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok başarılı bir proje oldu. Biz hayata dokunan projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu projede vesile oldu. Çok keyifli bu projeyi hayata geçirdikleri için tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Etkinlikte doyasıya eğlenen ve bayramın tadını çıkaran çocuklar, "Bugün biz çocukları çok mutlu ettiler, isteyen bütün çocuklara uçurtma verdiler. Bütün çocuklar mutlu oldu. Uçurtma uçurmaya devam ediyoruz. Bu güzel etkinliği düzenleyen emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Çocukları mutlu ettiler, inşallah onlarda mutlu olur." dediler. 

Çocuklarının mutluluğu ile mutlu olan veliler de  emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bu gün çocukların günü ancak sadece onlar değil bizlerin de eğlendiği süper bir etkinlik oldu. Bizlerde çok heveslendik.  Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için de çok güzel oldu, bizim içinde. En son çocukluğumuzda uçurmuştuk. Çocukluğumuzu onlarla birlikte tekrar yaşıyoruz." dediler.

whatsapp-image-2022-04-24-at-20-42-55-1.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-20-42-55.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-20-42-56-2.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-20-42-56.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-20-42-56-1-001.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-20-42-57-1-001.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-20-42-57-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler