12 yıllık tecrübenin ardından kendi mağazasını açtı

12 yıllık tecrübenin ardından kendi mağazasını açtı

Evlenecek ve evini yenilemek isteyenler uygun ve kaliteli mobilya bulmakta zorlanıyor. Ajans Aydın Gazetesi olarak Aydın’ın Efeler ilçesinde kendine ait mobilya ürünleri satışı yapan Tamer Canan’a sorularımızı yönelttik.

Mobilya sektöründe tasarım ve fonksiyonel yönüyle kendine has dizayn anlayışını geliştiren işletmeci Tamer Canan, “Evlenecek ve evini yenilemek isteyen herkes uygun, kaliteli ve günümüz trend mobilyalarının sahibi olmak istiyor. Ancak bu konfor her mobilyacı tarafından sağlanmıyor.” dedi. Bizler de Ajans Aydın Gazetesi olarak Tamer Canan’a sorularımızı yönelttik,  cevapları sizler için derledik.

BİRAZ KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?”

“Ben Tamer Canan, Aydınlıyım evliyim. 12 yıldır mobilya sektöründeyim. İyi ki de mobilya sektörünü seçmişim. 12 yılın sonunda niyet ettim kendi mağazamı açmaya ve 1 yıldır kendi mağazam var. İyi ki de açmışım. Kendi işimin başındayım. Herkesin olduğu gibi benim de bir hayalim umudum vardı. Sonunda Allah nasip etti kendi mağazamı açmayı. Ben bu yola girerken destek olan bir çok insanlarda oldu, çalıştığımız firmalar ve ailem büyük destek verdiler onların destekleriyle bu mağazayı açtım. Benim açılış hikayem 1 hafta içinde belli oldu. Hemen mağazayı tuttum çok kısa bir süre içerisinde o zamanki durumlar ile şu an ki durumları kıyaslar isek çalıştığımız firmaların destekleri sayesinde her şey güzel oldu. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz iyi ki varlar. Mağazamızda eşim, abim ve Abdullah beyde bu yolda bizimle birlikte yürüyor. Büyük geniş bir aileyiz.

“BU İŞİ YAPMAYA NASIL KARAR VERDİNİZ?”

Bizim bu iş yerini açmamız tamamen hayalim olanı gerçekleştirmekti. Önceki iş yerimden ayrıldım ve kendi mağazamı açma hayalimi gerçekleştirmek istedim. Kararı aldıktan 1 hafta sonra mağazayı açtım. 

“EKONOMİK KRİZ SİZİ ETKİLEDİ Mİ?”

Ekonomik kriz herkesi etkilediği gibi bizi de etkiledi. Fakat mobilya sektörü olarak bu ekonomik krizden en çok etkilenen sektör mobilya sektörüdür. Çünkü bizim ürünlerimizin hepsi yurt dışına bağlı dolar endeksli olduğundan dolayı fiyatlar da değişiklik oluyor. Eskiye bakarsak baya bir artış var. Doların artışı sektörün daralmasına sebep oldu. Satışları az da olsa etkiledi. Ama el birliğiyle üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Fiyatlar bu şekilde giderse büyük sıkıntılar olabilir diye düşünüyorum. 

“SATIŞLARINIZ NASIL?”

Türkiye’nin ekonomik durumları malum. Doların şu an ki artışından kaynaklı sadece bizim sektör için değil tüm esnaflar için geçerli bu zor süreç. Daha da iyi olacağına eminim. Şartların bu şekilde devam etmeyeceğini ilerleyen zamanlarda daha farklı olacağını düşünüyorum. Biz satışlarımızdan memnunuz. Bizim gözümüz yükseklerde değil. Biz bir ekmeği paylaşan bir esnafız. Her zaman temennimiz şu yöndedir, 'Allah bize bir versin başkasına on versin' bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. Şu an halimizden memnunuz. 

“MAĞAZANIZDA HER ÜRÜN VAR MI?” 

Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Mağazamızda genel olarak yemek odası takımları, yatak odası takımları, köşe takımları, mutfak takımları, masa, sandalye, çeyiz paketleri her şey mevcuttur."

whatsapp-image-2021-12-21-at-17-45-12-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-21-at-17-45-12-3.jpeg

cerceveli2.png

whatsapp-image-2021-12-21-at-17-45-12.jpeg

whatsapp-image-2021-12-21-at-17-45-12-4.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler