15 yıllık deneyim Aydınlı kadınlarla buluştu

15 yıllık deneyim Aydınlı kadınlarla buluştu

Efeler'de hizmet veren Öznur Kuaför, kaliteli hizmet ve uygun fiyatları ile Aydınlı kadınların gözde mekanlarından oldu.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi'nde kadın girişimci Öznur Yıldırım'ın öncülüğünde hizmet veren Öznur Kuaför, modern dizaynı ve uygun fiyatları ile müşterileriyle bir araya geliyor. Önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Yıldırım, "Bir kuaförde olması gereken tüm hizmetleri burada müşterilerimize sunuyoruz. Henüz yeni bir işletme olmamıza rağmen olumlu geri dönüşler aldık ve 'mutlu müşteri, mutlu işletmeci' amacımıza kısa sürede ulaştık" diyerek Aydınlı kadınları Öznur Kuaför kalitesi ile yenilenmeye davet etti.

“HAYALİM TÜM KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖRNEK OLMAK”

Aydın'ın birçok bölgesinde kuaförlük yaptığını ve devamlı müşterilerinin ilk günlerinde dahi kendisini yalnız bırakmadığını belirten Yıldırım, "Mesleki Eğitim Merkezi'nden mesleğimi edindim. Çıraklıktan yani çekirdekten yetiştim bu mesleğe. 15 yıl oldu ben bu sektöre başlayalı, ilk defa kendi iş yerimi açtım. Burada da yeni müşterilerim ile bir araya geldiğim için heyecanlıyım" diyerek hayalinin 'tüm kadın girişimcilere örnek olmak' olduğunu belirtti. Aydınlı kadınlara seslenerek karanlığın sonundaki ışıktan asla vazgeçmemeleri gerektiğini söyleyen Yıldırım, "Zorlu bir yol ama inanan herkes bu yolun sonunda ışığı yakalayacaktır. Devlet, kadınlara çok güzel imkanlar sunuyor. Bunlardan faydalanarak her kadın bir gün kendi işinin sahibi olabilir" dedi.

“KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT”

Adnan Menderes Mahallesi’nin gelişen bir bölge olduğunu, bu civarda kadın kuaförü sayısının az olduğunu belirten Yıldırım, müşterilerinin daha önce kuaför hizmeti almak için çarşıya gitmek zorunda olmalarından şikayetçi olduğunu söyledi. Kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti müşterilerinin ayağına getirdiklerini belirten Yıldırım, “Burada, Aydın’ın gelişen bölgesinde kuaförün olması müşterilerimizin işine geldi. Kuaför için çarşıya gitmek zorunda kalmaktansa burada, evlerinin hemen yanı başında bir bayan kuaförünün bulunmasını mutlulukla karşıladılar. Ben bu bölgeyi tanıyorum, birçok müşterimi hali hazırda biliyorum. Tabii fiyatlarımızın uygunluğu da onları cezbeden noktalardan biri oluyor.” İfadelerini kullandı.

Yıldırım, müşterilerinin kendisine 0506 151 5207 numarasından ulaşabileceğini belirtti ve ekledi, “İlk şubemizi Adnan Menderes Mahallesi 1 Sokak’ta açtık. Tüm Aydınlıları kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla denemeye davet ediyoruz” dedi.

whatsapp-image-2021-07-06-at-14-19-40-2.jpg

whatsapp-image-2021-07-06-at-14-19-40-1.jpg

whatsapp-image-2021-07-06-at-14-19-39.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler