2 yaşındaki oğluna sigara içirmişti

2 yaşındaki oğluna sigara içirmişti

Efeler’de oğluna sigara içiren ve hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulması üzerine çocuğuyla ortadan kaybolan anne, yakalandı.

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Melisa S. (24), 'uyuşturucu kullanmak ve satmak' suçundan cezaevinde olduğu öğrenilen, dini nikahla birlikte yaşadığı Serhat T.'dan (28) olan oğluna, evine gelen 1'i kadın 2 arkadaşının yanında sigara içirdi. Melisa S.'nin arkadaşı, bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi ardından da Serhat T.'nın kız kardeşiyle paylaştı. Serhat T.'nın kız kardeşi ise görüntülerle Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidip, suç duyurusunda bulundu. Görüntüler üzerine savcılık, soruşturma başlattı. Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen polis, uyuşturucu kullandığı da öğrenilen Melisa S.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Çocuğuyla birlikte kaçan Melisa S.  Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.  Melisa S.’nin işlemleri için Efeler Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Öte yandan, 2 yaşındaki çocuk, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından korumaya alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler