28 Şubat Zihniyeti Hâlâ Devam Ediyor
Adnan Menderes Üniversitesi’nde bir akademisyen, başörtülü bir akademisyen adayı için kullandığı sözler ülke gündemine oturdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Umut Tuncer, çirkin sözler için “28 Şubat zihniyetinin hala devam ettiğini göstermektedir.” ifadelerini kullandı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Başkan Vekili Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, bu tür ifadelerin kabul edilemez olduğunu belirtti.
Tuncer, “Bu sözde bilim insanı ya bilimin ya da insanlığın kusurlu bir çıktısıdır. Kadınlara yönelik son günlerde artan başörtüsü üzerinden ayrımcılık zorbalığı, 28 Şubat zihniyetinin hala devam ettiğini göstermektedir,” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.