44 yıl önce geldiği Kuşadası'ndan bir daha kopamadı

44 yıl önce geldiği Kuşadası'ndan bir daha kopamadı

Aydın'ın Kuşadası ilçesine tatile gelen Ömer Gözer, "1977 yılından bu yana her fırsatını bulduğumda buraya gelir 1-2 ay kalırım" dedi.

Ankara'da yaşayan Ömer Gözer, Kuşadası sevgisinin 1977'den bu yana artarak devam ettiğini belirtti. Emekli olduktan sonra Kuşadası'nda daha fazla vakit geçirebildiğini belirten Gözer, "Daha önce kısa süreliğine gelip dönüyordum. Ancak artık 2 ile 4 ay arasında kalabiliyorum. Kuşadası'nı çok seviyorum" dedi.

"İLK GELDİĞİM KUŞADASI'NDAN ESER YOK" 

Kuşadası'na ilk olarak 1977 yılında geldiğini belirten Gözer, "Tabi o zaman ile bu zaman arasında dağlar kadar fark var. İlk geldiğimde bu kadar kalabalık değildi. Şimdi oldukça gelişmiş ve Türkiye'nin gözde tatil merkezlerinden biri haline gelmiş. Yeşil doğası ve masmavi denizi ile nefes almak isteyen herkese kucak açıyor" ifadelerini kullandı. 

"BURADA EV ALDIM" 

Kuşadası'nı çok sevdiğini bu nedenle ev aldığını dile getiren Gözer, "44 yıl önce geldiğim Kuşadası'ndan bir daha kopamadım. Yıllar sonra buradan bir ev almak nasip oldu. Bazen ailecek gelip burada kalıyoruz. Bundan sonra ki süreçte de sık sık gelmeyi planlıyorum" dedi. 

"BALIK TUTMAYI ÇOK SEVİYORUM"
Ankara'da tatlı sularda balık tuttuğunu, Kuşadası'na geldiğinde de bu tutkusundan vazgeçemediğini ifade eden Gözer, "Tatile gelirken tam takım ekipmanlarımı da getiririm. Balık tutmak benim için bir tutku. Buraya gelip saatlerce otururum. Günün sonunda hem ruhumu dinlendirmiş, hem de tutkumu yaşamış oluyorum" diye konuştu.

whatsapp-image-2021-10-01-at-13-16-41.jpeg

whatsapp-image-2021-10-01-at-13-16-39.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler