5. kattan düşmüştü Temizlikçi kadından acı haber geldi

5. kattan düşmüştü Temizlikçi kadından acı haber geldi

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir apartmanın 5. katından düşerek ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Dilek Turan (44), 5 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairenin penceresinden henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Turan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Turan’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla morga kaldırıldı.

Ekiplerin, Turan’ın pencere temizliği yaptığı sırada dengesini kaybederek düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler