Abak: "Partililerimize destekleri için teşekkür ediyorum"

Abak: "Partililerimize destekleri için teşekkür ediyorum"

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı süresinin sona ermesinin ardından, aday adayları için temayül yoklaması yapılıyor. Temayül yoklamasına katılan Mustafa Abak'a teşkilat üyeleri yoğun ilgi gösterdi. 

AK Parti Aydın teşkilatının temayül yoklaması, Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ’ın katılımıyla Aydın Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Tüm aday adaylarının ekipleriyle birlikte yer aldığı salonda Mustafa Abak'a gösterilen ilgi dikkat çekti. 

"BİZİM İÇİN DEMOKRASİ ŞÖLENİDİR" 

Temayül yoklamasına yoğun ilgi gösteren partililerine teşekkür eden Abak, "Temayül yoklamaları bizim partimizin geleneklerinden. Aynı zamanda bir demokrasi şöleni olarak kabul ediyoruz. Bugün de gördüğünüz üzere çok geniş katılımlı bir temayül yoklaması gerçekleştiriyor. Ben katılımı güzel ve anlamlı buldum.

İnşallah partimiz için, Aydın'ımız için, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz de tabii ki aday adayıyız. Bu konuda katılımcıların desteklerini talep etmeye geldik. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi. 

"HER ZAMAN BİR ARADAYDIK" 

Abak sözlerini şu ifadelerle tamamladı. "Son 4 yıldır Nazilli ilçe başkanlığı yaptığımız için yüzümüz sıcak. Tabii hep bir aradaydık bugüne kadar. Sağ olsunlar seviyorlar bizleri, bizler de onları seviyoruz. Ziyaretlerde de teveccühleri güzeldi. İnşallah hayırlısını diliyoruz."

resim-2023-03-25-165519486.png

resim-2023-03-25-165524796.png

resim-2023-03-25-165529216.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler