Acar Kurukahve’den gazetecilere kahve ve baklava sürprizi

Acar Kurukahve’den gazetecilere kahve ve baklava sürprizi

Acar Kurukahve’nin sahibi Mehmet Acar, kentte görev yapan gazetecilerin halı saha maçını izledi. Büyük heyecana sahne olan maçın sonunda Acar, gazetecilere işletmesinin meşhur ürünü olan Türk kahvesi ile baklava ikram etti.

Aydın’ın Efeler ilçesinin marka işletmelerinden biri olan Acar Kurukahve’nin sahibi Mehmet Acar, halı saha maçı yapan basın mensuplarına Türk kahvesi ve baklava ile sürpriz yaptı. Ulusal ve yerel basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin her hafta düzenli olarak Pamuk Halı Saha’da yaptığı maçın bu haftaki karşılaşmasını, Acar Kurukahve’nin işletme sahibi Mehmet Acar, da izledi. Büyük heyecana sahne olan maçın sonunda Acar, işletmesinin meşhur ürünü olan Türk kahvesi ile baklavayı gazetecilere ikram etti. Gazetecilerle sohbet eden Acar, mücadelelerinden dolayı her iki takımı tebrik etti.

GAZETECİLERDEN ACAR’A TEŞEKKÜR

Her zaman Aydın basınının yanında olduğunu ifade eden Acar, “Gazeteci arkadaşlarımızın halı saha maçını izleyerek onlarla bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Maçın ardından kendilerine işletmemizin meşhur ürünü olan Türk kahvesi ile baklava ikram ettik. Keyifli bir maç ve sohbet oldu. Sahadaki mücadelelerinden dolayı gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” dedi. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun ve gazeteciler de Türk kahvesi ve baklava ikramı ve ziyaretlerinden dolayı Acar’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler