Adaylıktan çekiliyor iddiaları asılsız

Adaylıktan çekiliyor iddiaları asılsız

AK Parti Nazilli Belediye Başkan aday adayı Esat Ergüler'in adaylıktan çekildiği yönündeki haberleri Ergüler kesin bir dille yalanladı. Damadını trafik kazasında kaybeden Ergüler'in yasını fırsat bilenlerin, acıdan oy devşirmek için algı operasyonu yaptığı ortaya çıktı.

Aydın siyasetine bomba gibi düşen iddialar, AK Parti Nazilli Belediye Başkan aday adayı Esat Ergüler'in adaylıktan çekildiği yönünde. Kulaktan kulağa yayılan bu iddialar asılsız çıktı ve bir çocuk babası olan damadı Osman Öğünçlü'yü motosiklet kazasında kaybeden Esat Ergüler'in adaylıktan çekilmediği öğrenildi.

Ergüler'in yakınları, "En acı günümüzde bile algı operasyonu yaparak oy devşirmeye çalışan ve bu dedikoduyu ortaya atanlara yazıklar olsun. Bize acımızı bile yaşatmadılar. Bu acı olayı fırsat bildiler" diyerek tepkilerini ifade ettiler.

ALGI OPERASYONU YAPILDI


Nazilli’de görev yaptığı dönemde adı 'Efsane Başkan'a çıkan Esat Ergüler, 22 Kasım günü AK Parti’den aday adaylığını açıklamıştı. Ergüler'i Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt “Evinize hoş geldiniz” diyerek karşılamıştı. Adaylık müracaatını imzalayan Esat Ergüler, ceketini çıkarıp kolları sıvadıktan sonra “seçime hazırım” mesajı vermişti.

3.jpeg

Efsane Başkan Ergüler'in muhteşem dönüşünün bazı çevreleri korkuttuğu için 'çekildi' yönünde haberler yayılarak algı operasyonu yapıldığı anlaşıldı.

HİZMET ZAMANI


AK Parti Nazilli Belediye Başkan aday adayı Esat Ergüler, o gün düzenlediği basın toplantısında, "13 yıl Nazilli’ye hizmet etmiş biri olarak bugün müracaatımı yaptım. Şehirlerde yaşayan insanlarımız kendisine en iyi hizmeti yapacak adayı belirleyecekler. Ben hiçbir zaman belediye başkanlık makamının siyasi bir makam olduğunu düşünmedim. Rozetimi çıkartacağım. Herkesi kucaklamak başkanını görevidir. Nazilli’ye tekrar hizmet etme zamanı geldi. Artık bu hizmetten kaçmamam. Doğduğum, büyüdüğüm, para kazandığım Nazilli’ye hizmet edebilmek için aday oldum." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler