Adsız AK Gençlik Efeler’e Aday

Adsız AK Gençlik Efeler’e Aday

AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı’nda seçim heyecanı yaklaşırken Mustafa Adsız’dan adaylık açıklaması geldi.

Yaklaşık 10 senedir AK Parti bünyesinde siyaset yaptığını ifade eden Adsız, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde durmadan ve yılmadan çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.

 

Mustafa Adsız adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Yaklaşık 10 senedir AK Parti’mizin bünyesinde gençlik kollarının her kademesinde millete hizmetkar olma anlayışı ile çalışmalar yapmaktayım. Bugün itibari Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğumu siz değerli kamuoyu ile paylaşıyorum.”

 

“Hizmetler üreten mücadeleci gençleriz”

 

“Bizler AK Davaya gönül vermiş, millete hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilinci ile durmadan, milleti için hizmetler üreten mücadeleci gençleriz. Bu yolda Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde durmadan ve yılmadan çalışacağız.”

 

Bu aşkla vekaleten yürütmekte olduğum Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanlığım sürecinde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram sonrası “sahalara inin” talimatıyla teşkilat olarak Efeler esnafımızı tek tek ziyaretler gerçekleştirdik. Pandemi sonrası kısıtlamaların kaldırılması ile şehit ailelerimizi, geleceğimiz olan yeni seçmen kardeşlerimizi ve mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştirmekteyiz.”

 

“Genç seçmenlerin öneminin farkındayız”

 

“2023 seçimlerine giderken yeni seçmen kardeşlerimizin süreç içerisindeki öneminin farkındayız. Bu süreçte yeni seçmen kardeşlerimize sahip çıkmayı ve hayatlarına dokunmayı önemli bir misyon olarak benimsemekteyiz.

 

Tüm bunların yanında biz gençler olarak şunun farkındayız;

 

Bizler 2023’ün Mücadeleci Gençleri,

2053’ ün Lider Kadroları,

2071’in Liderlerini Yetiştirecek Bilge İhtiyarlarıyız.

 

Bu sorumlulukların bilinci ile gençlere ulaşmayı ve bu vizyonlar çerçevesinde siyaset izlemeyi kendimize ilke edinmekteyiz. Siz değerli kamuoyunun destekleri ve Genel Merkezimizin takdirleri ile göreve geldiğimiz takdirde ilk günkü aşkımızla milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler