ADÜ öğrencileri çay ve simitle sınav stresini attı

ADÜ öğrencileri çay ve simitle sınav stresini attı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde, öğrencilere unutmadı. Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesinde, gece geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilere moral vermek amacıyla çay ve simit ikramı yapıldı.

HABER: (Yusuf KONRAT)

Vize döneminin başlamasıyla birlikte öğrenciler kütüphaneye akın etti. Bu yoğunluğun farkında olan üniversite yönetimi, öğrencilere destek olmak ve sınav stresini hafifletmek adına özel bir etkinlik düzenledi. ADÜ merkez kampüste bulunan Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesinde, sabaha kadar çalışan öğrencilere çay ve simit ikramı yapıldı. Kütüphanede gece geç saatlere kadar ders çalışan öğrenciler, bu sürpriz ikram ile hem enerji buldu, hem de biraz olsun sınav stresinden uzaklaşma fırsatı yakaladı.

83c99f8d-84f4-4195-a573-087afbccf03a.jpeg

Her sınav döneminde yapılacağı bildirilen çay ve simit ikramı, öğrencilere moral vermek ve çalışma atmosferini biraz daha keyifli hale getirmek amacı taşıdığı bildirildi. Öğrenciler de yapılan bu jestin, sınav haftalarında motivasyonlarını artırdığını ve kütüphanede geçirdikleri uzun saatlere renk kattığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler