ADÜ yeni kafeteryası  açılışı gerçekleştirdi

ADÜ yeni kafeteryası açılışı gerçekleştirdi

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ADÜ Hastanesinde Yapımı Tamamlanan “İbn-i Sina Kafeteryası”nın açılışını gerçekleştirdi.

Törene; ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem, Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı ve ADÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, enstitü müdürleri, fakülte dekanları, meslek yüksekokulu müdürleri, akademik ve idari personel ile vatandaşlar katıldı.

adu-3612-1.jpg

Hastanenin yaşam kalitesini artırması amaçlanan proje ile aynı zamanda, hastane personelinin motivasyonunu ve memnuniyetini artırarak, sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesinin hedeflediğini belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Üniversitemiz Hastanesi her geçen gün artan hizmet kalitesi ile birlikte sadece Aydınlı vatandaşlarımıza değil tüm Ege Bölgesi’ne ve hatta diğer bölgelerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet sunmaktadır. Sağlık alanında sunduğumuz hizmetlerin yanında hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet verebilecek kapalı alanı bulunan nezih bir binaya ihtiyaç vardı. Bu nedenle hastane bölgesinde, hasta ve hasta yakınlarının, ziyaretçilerin ve personelimizin yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, kapalı ve açık alanlardan oluşan 650 m² yerleşim alanı ile 500 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Kafeteryamızın açılışı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. 2023 yılının Aralık ayında yapımına başladığımız projenin tüm tefrişatı ile birlikte bütçesi tamamen İktisadi İşletmemiz tarafından karşılandı.” dedi.

2024 yılında 12 ayda 12 projenin açılışının gerçekleştirileceğini vurgulayan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversite Hastanesi adına yapılacak hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Açılış töreninin ardından kafeteryada bulunan hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelen Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler