ADÜ'de flaş gelişme!

ADÜ'de flaş gelişme!

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde beklenen değişim gerçekleşti. Başhekim Serkan Öncü'nün yerine, Gülnur Taşçı Bozbaş atandı. 

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim değişikliği gerçekleşti. Bir süredir izinli olan Başhekim Serkan Öncü'nün yerine Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş atandı. 

Öncü'nün ise Tıp Fakültesine Dekan olduğu öğrenildi.

"HOCAMIZDAN ÇOK MEMNUN KALDIK"

Öte yandan konuyla ilgili Ajans Aydın Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, "Tabi öncelikle şunu söylemekte fayda var. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele sürecinde ADÜ çok önemli bir rol üstlendi. Bu süreçte Serkan hocamızda çok yoğun bir şekilde çalıştı. Biz hocamızdan çok memnunduk, bunu açıkça söylüyorum. Bu değişiklik sadece bir rotasyondur. Birbirinden başarılı çalışmalara imza atan hocamız Tıp Fakültesi Dekanı olarak görevine devam edecek.

Görevi devralan Gülnur hocamıza da başarılar diliyorum. ADÜ her zaman başarılı çalışmaları ile ön plana çıkmaya devam edecek" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler