ADÜ’de O Doktor Hakkında Soruşturma Başlatıldı

ADÜ’de O Doktor Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü, yaşlı bir hastaya ağıza alınmayacak kelimeler sarf ederek skandal görüntüler yaşanmasına neden olan Algoloji Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. O.N.A. hakkında hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Adnan Menderes Üniversitesi Algoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. O.N.A’nın ortaya çıkan görüntüleri tepki topladı. Hastanede ameliyat olan yaşlı bir kadının, ameliyatını profesörün yapmadığını söylemesiyle başlayan diyaloğun ardından Prof. Dr. O.N.A, ameliyatı uzman hekimin yaptığını aktardı. “İlla benim yapmam şart mı?” diyerek kızan profesör hastasına sert bir üslupla bağırdı. Sinirlerine hakim olamayıp argo ifadeler kullanan O.N.A, hasta yakınlarının tepkisi üzerine küfürler savurdu. Hasta yakını tarafından, görüntüler sosyal medyada paylaşılırken tepki çığ gibi yağdı.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir, “Sosyal medyada yer alan görüntüler kamuoyu vicdanında olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. İlgili kişi hakkında ivedilikle hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler