ADÜ'de yetki yine Eğitim Bir Sen'de

ADÜ'de yetki yine Eğitim Bir Sen'de

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir Sen Aydın 2 Nolu Şube Başkanlığı yetkili sendika olma başarısını devam ettirdi.

4688 sayılı Sendika Kanunu gereğince 27 Temmuz 2020 tarihinde Aydın Adnan Menderes Üniversite’nce yapılan mutabakat toplantısı sonucu EBS Aydın 2 Nolu Şubesi, 452 üye ile yeniden yetkili sendika olduklarını açıkladı.

Yönetim kurulunun açıklamasında ; “Eğitim –Bir- Sen olarak üyelerimizin büyük teveccühü ile yetkiyi almış olmanın gururunu yaşarken, üniversite personelimizin üyelerimizin haklarının koruma ve geliştirme adına mücadelemizi her zamanki kararlılıkla devam edeceğiz. Emek hırsızlığı yapmadan sendikacılık yaptık. En büyük sermayemizin samimiyet olduğunun farkındayız. Yeni ufuklardan yeni umutlara koşmaya devam edeceğiz.'' 

‘TÜM ÜYELERİMİZİN BAŞARISI’  

Sendikal anlayışımızı sadece sonuca değil, sürece de önem veriyoruz. Çözüm odaklı ve üyelerimizi merkeze alan çalışmalarımızla üyelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olarak özlük ve özgürlük mücadelemizi birlikte,  her koşulda mazlumun yanında olacağımızı, bu anlamda Ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için en iyisini, en güzelini ve en doğrusunu yapmak için gece gündüz demeden çalışacağımızı yönetim kurumuz adına belirtmek isteriz.

Bu yetkinin alınmasında emeği geçen başta şube yönetimimize, üniversitemiz işyeri temsilciliklerimize, Kadın komisyonumuza, Engelli komisyonumuza, Denetleme ve Disiplin komisyonumuza, değerli tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. “ dedi.

whatsapp-image-2020-07-30-at-11-51-21.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler