ADÜ'nün yeni rektörü YÖK üyelerini ağırladı

ADÜ'nün yeni rektörü YÖK üyelerini ağırladı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, YÖK Üyelerini ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü'nü makamında ağırladı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili aynı zamanda Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halim Haldun Göktaş ve Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Kurumsal kültürün oturmasıyla birlikte tam teşekküllü bir yükseköğretim kurumuna dönüşen üniversitelerin, Türkiye yükseköğretiminin taşıyıcı birer unsuru olarak her geçen gün daha da önem kazandığını söyleyen Prof. Dr. H. Haldun Göktaş ve Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversitelerin yurt içi ve yurt dışında özellikle toplumsal ve iktisadi süreçlerde, belirleyici unsurların başında geldiğini belirttiler.

ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, öğretim süreçleri ile her zaman öncü olan üniversitelerin, çağın gerekliliklerini yerine getiren tüm birimleriyle bilime hizmet vermeye devam ettiğini belirterek kurumlar arası dayanışmanın önemine değindi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin ülke yükseköğrenimine önemli bir katma değer sağladığını ve gelişim için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Bülent Kent, bu doğrultuda ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışma içinde olduklarını vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

resim-2023-03-23-135804478.png

resim-2023-03-23-135813223.png

resim-2023-03-23-135821701.png

resim-2023-03-23-135827607.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler