Ahbap Aydın'dan Anıtkabir'e ziyaret

Ahbap Aydın'dan Anıtkabir'e ziyaret

Yardımlaşma çalışmaları ile gündemden düşmeyen ve en son Elazığ, Malatya ve çevre illerde deprem destekleri ile gündeme gelen Ahbap platformunun Aydın gönüllüleri 50 kişilik bir grup ile Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi

Aydın'dan yola çıkan ahbaplar, karlı bir Ankara gününde Anıtkabir ziyaretlerini gerçekleştirdi. Aralarında ilk kez Ankara'ya giden gönüllülerin heyecanı gözlerinden okundu. Ziyaretin ardından Ahbap Ankara gönüllüleri ile bir araya gelen Ahbap Aydın gönüllüleri Türkiye'nin dört bir yanında ahbapların bir arada olduğunu ve birlikte el ele çalıştığını gösterdi.

 

Açıklamada bulunan Ahbap Aydın Şehir Başkanı Özgür Büyüktanır: "Ahbap Aydın platformu her zaman ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve miras kalan milli değerlerine saygılı bireylerin oluşturduğu bir platform. Ahbaplarımızdan talep gelmesi üzerine İnsanlık Çalışma Grubu'muz ile yaptığımız ziyaret planlamasının ardından çalışmalara başladık. Bugün ziyaretimizi gerçekleştirdik, bu ziyarette hepimiz çok mutlu ve memnun olduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına minnet duygularımı tekrardan belirtmek isterim. Bize desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne, Efeler Belediyesi'ne ve Hamurkâr Börekçilik'e çok teşekkür ederiz. Aynı zamanda bizi kendi evimizde gibi ağırlayan Ahbap Ankara yönetimimizi ve gönüllülerimize de çok teşekkür ederiz. Ahbap Aydın olarak çok dinamik bir kadroya sahibiz, kısa zamanda çok büyük işler başardık ve bu başarılar artarak devam edecektir. Tüm gönüllülerimize teşekkürler." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler